Oci

Tardeo: la nostra oferta d’activitats per a les vesprades una vegada finalitzades les obligacions.

Autogestors: un espai on es promou l’autodeterminació a través de reunions setmanals amb la fi d’autogestionar el seu oci.

Marea: totes les persones tenim dret a decidir el que ens apeteix fer el cap de setmana. Són activitats d’oci, generalment els cap de setmana i festius, en diferents llocs per potenciar el turisme en la província d’Alacant.

Convivències: les vacances també son importants i les nostres convivències tenen lloc en cap de setmana i períodes vacacionals amb l’objectiu de conviure, gaudir i desconnectar de la rutina.

Oci inclusiu: la vertadera inclusió és la participació activa en la comunitat. Acompanyem a la persona en una activitat o grup d’oci normalitzat.

Pobles en moviment: activitats d’oci i participació comunitària en caps de setmana subvencionades pels ajuntaments de certes localitats, com activitats esportives, de cuina, musicals, esdeveniments locals, etc.

Autonomia personal

Es important ser independent en la realització de les activitats de la vida quotidiana. El programa de vida autònoma potencia la participació de la persona en casa, en la comunitat i en la pròpia atenció personal. Per a això, es treballa des de 4 àrees diferents:

 

  • Autonomia en casa
  • Autonomia en la comunitat
  • Autonomia personal
  • Àrea de competències

Acompanyament individual

Totes les persones necessitem suport en qualsevol moment per al nostre desenvolupament personal. Per aquesta raó, oferim acompanyament que s’adapta a les necessitats individuals, dins i fora del domicili. Pot realitzar-se de manera continuada o puntual..

Formació i inclusió laboral

La inclusió laboral de la persona és un dret i des de Somriu ajudem a aconseguir-ho. Deu ser un procés personalitzat de formació i capacitació en habilitats socials, competències bàsiques i específiques per a l’ocupació. El suport que ofereix Somriu és:

  • Orientació i assessorament per a empreses.
  • Formació, orientació, acompanyament i seguiment per a la persona..